در تاریخ ۲۸فروردین سال ۱۴۰۳ کارگاه مقاله نویسی با شماره ۱۹ ویژه همایش الگوی سوم زن مسلمان در حوزه علمیه خواهران رامهرمز برگزار شد .
استاد خدیجه مددی فراهانی در این کارگاه برای طلاب علاقهمند به تدوین مقاله بیان کردند که روش تحقیق فرایند مکتوب کردن تفکر است.
ایشان الگوی سوم زن مسلمان را یک جعل اصطلاح از طرف مقام معظم رهبری(دامت برکاته) دانسته و چنین توضیح دادند که الگوی اول زن،که همان الگوی شرقی ،جهان شرق و کشورهای شرقی است، زن را محدود به خانه میکند و الگوی غربی،الگوی جهان غرب برای زن است. وقتی در آمریکا جنگ داخلی اتفاق افتاد و به آمریکای شمالی و جنوبی تقسیم شد، در شمال بیشتر کار صنعتی و در جنوب بیشتر کشاورزی و دامداری بود. در شمال چون هزینه کارگران خیلی زیاد بود، برای رهایی از این وضعیت، شعار آزادی برده ها را سر دادند و باعث سیل عظیم برده ها از جنوب به شمال شدند، اما این شعار صرفا برای آزادی برده ها نبود، آنها فقط دنبال نیروی کار ارزان قیمت بودند. بر این اساس، روز به روز بر سرمایهی سرمایه دارها افزوده شد.
استاد ادامه دادند که همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله) بیان کردند، غرب در مسئله زن همین کار را کرد یعنی چون نیاز به نیروی کار ارزان قیمت داشت و شعار آزادی حقوق زنان و آزادی زنان را سر دادند و یک بازار بزرگی از زنان را جذب و وارد صنعت کردند. زنان را وارد کارهایی کردند که از نظر بیولوژیکی و از نظر روح و روان برای آن ساخته نشده آمد .
استاد مددی اشتغال زنان در ایران مقاومتر از اشتغال زنان در غرب هست، طبق بیانات مقام معظم رهبری (دامت برکاته)، اشتغال جزء مسائل درجه دو است. مسئله اول امنیت و آرامش زن است، ابتدا باید آرامش و امنیت زن حفظ شود.
وی بیان کرد : متأسفانه رایجترین الگویی که برای زن گسترش پیدا کرده است الگوی جهان غرب است که توانسته با بکارگیری تکنولوژی های روز دنیا، الگوی خود را در سطح جهان گسترش دهد.
در مسئله زن همیشه شرق و غرب شبهه ایجاد میکند و ما همیشه در حال دفاع کردن هستیم ،ولی الان طبق بیانات مقام معظم رهبری (دامت برکاته)زمان هجوم است. به همین دلیل این جعل اصطلاح را عنوان کردند، زیرا اسلام الگویی را تحت عنوان الگوی سوم زن مسلمان به جهان معرفی میکند که با آنچه که در جامعه رایج شده، متفاوت تر است. دیدگاه اسلام به مسئله ی زن والاتر از دیدگاهی است که از نظر اجتماعی رایج شده است. دیدگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (دامت برکاته) در این زمینه مخالف تحجر هستند و حتی امام خمینی (ره) بیان کردهاند:حوزه های علمیه را از تحجر نجات دهید.
وی ادامه داد که خداوند در قرآن کریم آیه ی یک سوره نساء میفرماید: یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحده…،یعنی همه ی شما ،هم مذکر و هم مونث از نفس واحده درست شدید، اما این دیدگاه در جامعه وجود ندارد. دیدگاه حاکم در جامعه ما برگرفته از پیشینیان و از جهان غرب است.
وی تاکید کردند که قرآن همیشه رسول خدا (ص) را بعنوان الگو معرفی می کند و ایشان می فرمودند که فاطمه پاره تن من است، پس الگوی ما در اسلام حضرت زهرا(سلام الله علیها) است. ما میخواهیم بگوییم که جایگاه زن در اسلام با دیدگاه اجتماع درباره زنان متفاوت است. پس منظور مقام معظم رهبری (دامت برکاته) از جعل این اصطلاح، در واقع احیای دیدگاه اسلام درباره زن بوده است. همانطور که امام حسین (علیه السلام) هدف خود از قیام در عاشورا را احیای دین جدش رسول الله خوانده بود.