گزارش های معاونت پژوهش, گزارش های همایش

گزارش کارگاه شماره ۱۳ مقاله نویسی

گزارش کارگاه شماره ۱۳ مقاله نویسی

گزارش کارگاه شماره 13 مقاله نویسی

کارگاه مهارت افزایی مقاله نویسی ذیل همایش “الگوی سوم زن مسلمان” با حضور استاد حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای دکترموسوی باردئی ۴ اسفندماه ۱۴۰۲ توسط مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) آبادان برگزار شد.
در این کارگاه به صورت عملی و حضوری بود ابتدا موضوعات و عناوین طلاب شرکت کننده مورد بررسی قرار گرفت . پس از تثبیت عنوان، نحوه شروع مقاله نویسی بیان گردید .

دکتر موسوی به توضیح ارکان مقاله پرداختند من جمله : صورت مسئله، چکیده ، کلید واژه ، مقدمه ، نحوه استخراج سوالات فرعی ، پیشینه ، اهمیت و ضروت و در آخر نتیجه گیری.
سپس از باب تکلیف در جلسه از طلاب خواسته شد پیرامون عنوان مقاله انتخابی صورت مسئله بنویسند و استاد اشکلات قلمی بزرگواران را رفع نمودند.


ایشان در مورد بخش نتیجه گیری فرمودن که یکی از بخش‌های حیاتی و اساسی در یک مقاله علمی است که به خواننده امکان می‌دهد مهمترین نتایج و یافته‌های تحقیق شما را درک کند و اهمیت آنها را در زمینه مورد نظر بفهمد. در زیر، چند نکته برای نوشتن بخش نتیجه‌گیری موثر از بیایان استاد آورده شده است:
۱٫ خلاصه نتایج: به شکل مختصر و واضح، نتایج اصلی تحقیق شما را خلاصه کنید و اطمینان حاصل کنید که خواننده متوجه این نتایج شده است.
۲٫ ارتباط با مسئله: برقرار کنید که چگونه نتایج و یافته‌های شما به حل مسئله اصلی که در مقدمه بیان شد، کمک کرده‌اند.
۳٫ تأثیرات و کاربردها: بیان کنید که چگونه نتایج تحقیق شما می‌توانند در توسعه دانش، ارتقاء فهم موضوع، تاثیر بر تصمیم‌گیری‌ها یا کاربردهای عملی خاصی که دارند، مؤثر باشند.
۴٫ تطبیق با مطالب گذشته: ارتباط نتایج و یافته‌های تحقیق شما با مطالب گذشته و تحقیقات قبلی در این زمینه را بررسی کنید و به این موارد اشاره کنید.
۵٫ مزایا و محدودیت‌ها: آنچه که در تحقیق شما به دست آمده و مزایا و محدودیت‌های آن را به شفافیت بیان کنید.
۶٫ پیشنهادات برای تحقیقات آینده: پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده در ارتباط با موضوع شما ارائه دهید و به جهت‌گیری‌های ممکن برای ادامه تحقیقات اشاره کنید.

با رعایت این نکات و بیان نتایج و یافته‌های تحقیق خود به شکلی واضح و محتوم، می‌توانید یک نتیجه‌گیری مؤثر و قابل فهم را در مقاله خود ارائه دهید و اطمینان حاصل کنید که خواننده به درستی درک کرده و ارزش این تحقیق را دریافت کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *