بیست و سومین نشست از سلسله نشست های پیش همایش با عنوان ” الگوی سوم زن مسلمان و نقش ایشان در تمدن اسلامی ” در تاریخ ۱۲ آذرماه سال ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران رامهرمز برگزار شد .
استاد خانم آرزو بن سعید در این نشست بیان کردند که اگر ملتی بتواند سبک زندگی را با ابزارهای نوین انتشار دهد و گسترده کند، می تواند تمدن سازی کند. سیر دست یابی به سبک زندگی، شیوه زیستن و مدل زیستن به این صورت است که ابتدا باید جهان بینی داشت و بعد از آن ایدیولوژی، فرهنگ،هویت سازی و سبک زندگی است.
بعد از هویت سازی نوبت به مدل سازی و الگو سازی است. از مهمترین عوامل که رفتار اجتماعی و سبک زندگی را مشخص می کند ،هدف زندگی و آرمان است .
ایشان چنین ادامه دادند که تا الگوسازی نکنیم، سبک زندگی تغییسر نمی کند. اولین مسئله ای که باید کار کنیم، خانواده است. برای داشتن خانواده ی مستحکم باید الگوی زیست برای زنان ارائه دهیم. هسته اصلی تمدن سازی خانواده است و عنصر اصلی در خانواده زن است.
الگوی سوم زن در این خلاصه میشود که زن باید فعالیت های اجتماعی داشته باشد لکن ذیل اخلاق و معنویت و دین داری، بدون تبدیل شدن به کالا. خط قرمز الگوی سوم، کالایی شدن زن است، ابزاری شدن زن است. در الگوی شرقی و غربی،زن ابزار ترویج سبک زندگی است، اما در الگوی سوم، زن محور شکل گیری سبک زندگی است.
خانم بن سعید تاکید کردند که زن الگو ساز، قویترین موجود تمدن ساز است؛ چرا که زن خانواده را می سازد و هسته اصلی و مرکزی خانواده زن است پس زن هسته اصلی تمدن سازی می باشد.
هر جا که زن ابزار شد، تمدن نابود می شود. ما در مسئله زن از غرب طلبکاریم. به ابزاری کردن زن در غرب حمله می کنیم. ما با تبیین الگوی سوم و با نشان دادن کرامت زن در اسلام و انقلاب اسلامی به غرب حمله می کنیم.