اخبار معاونت پژوهش, اخبار, کمیته اجرایی همایش

دومین اجلاس معاونین و مدیران حوزه های علمیه خواهران استان خوزستان

دومین اجلاس معاونین و مدیران حوزه های علمیه خواهران استان خوزستان

بزرگداشت همایش

دومین اجلاس معاونین و مدیران حوزه های علمیه خواهران استان خوزستان با حضور معاون پژوهش حوزه‌های خواهران کشور خانم دکتر فاطمه کبری متولیان برگزار شد

به گزارش دبیرخانه همایش، این اجلاس با تلاوت قرآن و پخش سرود ملی آغاز شد، سپس با سخنرانی  حجت الاسلام  و المسلمین طاهر ادامه یافت. ایشان ابتدا به بیان گزارش مختصری از پژوهش های استان و افتخارات کسب شده پرداختند و ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهدای مدافع حرم در سوریه، اهمیت انتخابات را گوشزد فرمودند. در ادامه از بنر همایش ملی “ملزومات، سازوکارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان” رونمایی شد و خانم فاطمه کبری متولیان، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران که مهمان اصلی این همایش بودند، طی سخنانی اظهار داشتند: “خدا را شاکرم که در سالروز ولادت امام جواد(ع) و ایام مبارک ماه رجب مهمان استان خوزستان هستم و امیدوارم با توشه ای پر از خیر و برکت از این استان به ستاد برگردم.”

وی با بیان این که وضعیت پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان مطلوب است، افزود: “هنوز تا رسیدن به هدف چشم انداز سال ۱۴۱۴ حوزه های علمیه خواهران کشور که مرجعیت علمی حوزه علمیه خواهران در موضوعات بانوان، خانواده و کودک است، فاصله داریم که می بایست گام های بلندتر و استوارتری را در مباحث پژوهشی برداریم.” معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به مجاهدت بی مثال مردم خوزستان در هشت سال جنگ تحمیلی، ادامه داد: “امروز سلاحی که باید به دست بگیریم، سلاح قلم است تا بتوانیم در این جنگ شناختی و مجازی که ذهن همه ما را درگیر خود کرده است حضوری مؤثرتر داشته باشیم. اگر باور کنیم ادامه جنگ تحمیلی، جنگ فرهنگی است، می بایست سلاح مناسب به دوش بگیریم و با آگاهی و پژوهش به مقابله دشمن برویم.” وی خاطر نشان کردند که راهبری علمی و در نهایت مرجعیت علمیِ حوزه های علمیه خواهران، الزامات و اقتضائاتی دارد و بی تردید این مرجعیت علمی، با حرکت توانمند و پرقدرت در مسیر برنامه پنج ساله و چشم انداز ترسیم شده محقق خواهد شد. معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران یکی از مهم ترین افتخارات استان خوزستان را برگزاری همایش ملی  با موضوع “ملزومات، سازوکارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان” و اخذ رتبه  با مجوز ISC، دانستند و افزودند که با تفاهم نامه که با پایگاه ای اس سی داشتند یک درگاه مجزا برای حوزه های علمیه راه اندازی شده که طلاب میتوانند به راحتی در هرکجای دنیا مقالات خود را رد و بدل کنند. ایشان این اتفاق را مبارک و پربرکت خواندند و از جامعه علمی و پژوهشی استان خوزستان درخواست جدی برای ارائه مقاله داشتند و اضافه کردند که این همایش به منظور جهاد تبیین و تبلیغ علمی به سراسر جهان هدف گذاری شده است.

این اجلاس با حضور برترین ها و نخبگان پژوهشی حوزه، معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور خانم دکتر متولیان، حجت الاسلام و المسلمین طاهر مدیر حوزه های علمیه خواهران خوزستان، خانم مطوس معاون پژوهش حوزه‌های خواهران استان خوزستان، خانم سیده طیبه موسوی مدیر مدرسه تخصصی الزهرا و خانم حیاوی، معاون پژوهش مدرسه تخصصی الزهرا و دبیر همایش، در تاریخ یکشنبه ۱ بهمن ماه در مرکز مدیریت حوزه های خواهران اهواز برگزار شد.

لازم به ذکر است که همایش ملی “ملزومات، سازوکارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان” روز دوشنبه، ۳۰ مهر، ۱۴۰۳ توسط موسسه آموزش عالی حوزی الزهرا سلام الله علیها, با مشارکت مدیریت حوزه‌های علمیه خوزستان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اهواز برگزار می شود. با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد این همایش اولین همایش ملی حوزه های علمیه در استان خوزستان و هشتمین همایش حوزه در سراسر کشور می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *